Opinia Timisoarei

Jobul perfect exista! Asociatia ‘Armata ingerilor’ cauta un FoundRaiser Manager in Timisoara

Venita de pe meleaguri occidentale, notiunea de “dream job” parea sa atraga prin descriere orice om si-ar fi dorit ca utilul cu placutul sa fie combinate in cea mai fericita versiune. Acum, daca la aceasta combinatie, utilul capata dubla valenta, insemnand atat util propriului folos cat si folosului celor din jur, notiunea “dream job” pare chiar modesta.

Armata Ingerilor este o Asociatie nou infiinta, in scop caritabil, non-guvernamentala, cu ambitii uriase de a transforma nevoia fiecarui om de a ajuta constant un semen in resursa salvatoare de vieti si schimbare de drumu pentru fiecare copil ajutat sau parinte sprijinit. Copii bolnavi, parinti ingenunchiati de necazuri, familii lovite de neputinta vor avea acum un nou sprijin, in organizatia de Cavaleri ai Binelui, infiintata pentru ca sa daruiasca constant, zi de zi, luna de luna, ajutor si solutii celor ramasi fara speranta.

Pentru asta, “Armata Ingerilor” cheama la “arme” un Foundraiser Manager, entuziast, capabil si orientat pe rezultate, pentru ca in acest tip activitate frumoasa… nu e timp de pierdut cu incercari! Asteapta prea multi oameni necajiti care au nevoie de sprijn.

Cerinte 

 

Sarcini

Te potrivesti? Iti doresti sa schimbi vieti alaturi de noi? Te asteptam! Trimite un mail cu un CV si o scrisoare de intentie pe adresa de email recrutare@armataingerilor.ro

 

Exit mobile version