Opinia Timisoarei

Joaca mortala in Timis! Copil de 13 ani gasit spanzurat. Cum s-a intamplat nenorocirea?

TIMIS. Un intreg oras e in stare de soc dupa ce un copil de 13 ani a fost gasit spanzurat in curtea casei parintesti din Gataia. Cumplita descoperire a fost facuta chiar de catre fratele lui cu un an mai mare.

Se pare ca tragedia s-a petrecut dintr-o simpla joaca.

Parintii celor doi copii erau plecati la serviciu ieri dupa-amiaza, iar pustii au ramas singuri acasa. La un moment dat, baiatul de 13 ani a mers in spatele curtii, intr-o hala. Din joaca, acesta s-a chinuit sa improvizeze un scripete pe unul din pilonii constructiei. Se pare ca micutul s-a dezechilibrat, iar in cadere funia prinsa de scripete i s-a infasurat in jurul gatului.

La scurta vreme, fratele mai mare a mers in spatele gospodariei sa vada de ce nu se mai aude niciun zgomot.

Avea sa-si gaseasca fratiorul mai mic fara suflare. Speriat, baiatul a sunat imediat la 112 sa ceara ajutor, insa medicii de pe ambulanta, sositi in mare graba, n-au mai putut face nimic pentru copilas.

Un copil de 13 ani a fost gasit spanzurat intr-o hala din curtea casei in care domicilia, in Gataia. Din primele cercetari, se pare ca a fost o moarte accidentala, trupul baiatului fiind transferat la spital pentru efectuarea necropsiei, urmand ca medicii sa stabileasca cu exactitate cauza mortii„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis.

Oamenii legii au deschis dosar penal.

Exit mobile version