Opinia Timisoarei

Jessica Alba a ajuns la spital in mijlocul noptii

Nu si-a mai simtit una dintre maini, a inceput sa aiba palpitatii si dureri de cap si a plecat catre un spital din Los Angeles. Datorita simptomelor actrita Jessica Alba a crezut ca a suferit un accident vascular cerebral si s-a dus la spital in plina noapte.

Invitata in talk show-ul prezentat de Jimmy Kimmel, Jessica a spus ca era „ingrozita” in acele momente.

„Am crezut ca am suferit un accident vascular cerebral. Am crezut cu adevarat ca asta se intampla. Era ora 02.30, m-am trezit si mana mea a inceput sa amorteasca. Mi-a amortit toata mana. Era moarta, nu am putut s-o misc deloc. Tot bratul imi amortise, aveam frisoane reci in zona cefei si a fruntii. Nu puteam sa imi misc fata”, a relatat actrita.

Cuprinsa de panica, Jessica a cautat pe internet informatii despre acele simptome si a descoperit ca ele caracterizau accidentul vascular cerebral.

L-a contactat pe singurul medic pe care stia ca putea sa conteze la acea ora – pediatrul fiicelor sale.

„I-am trimis un sms pediatrului meu. Este pediatrul fiicelor mele, dar era singura persoana care putea sa imi raspunda la ora 02.30”, a spus actrita.

„I-am spus: «Am aceste simptome… si toate se inrautatesc». El mi-a raspuns: „Esti putin prea tanara pentru asta”, a adaugat Jessica Alba.

Actrita a fost transportata in acea noapte la un spital din apropiere, unde i-a fost facuta o tomografie, iar medicii au diagnosticat-o cu sindromul de canal carpian, o afectiune relativ banala, care poate sa provoace dureri, amorteli si intepaturi la nivelul mainilor si al degetelor.

Jessica Alba, care a aparut in „Sin City” in 2005, isi va relua rolul din aceasta pelicula in continuarea „Sin City 2”.

Exit mobile version