Opinia Timisoarei

Jardinierele de pe Podul Michelangelo, aruncate in Bega de niste tineri nervosi! Vezi motivul halucinant pentru care au facut-o!

TIMISOARA. Mai multe jardiniere cu flori care strajuiesc balustradele Podului Michelangelo din Timisoara au ajuns in apele canalului Bega in aceasta dimineata. In jurul orei 5.00 doi tineri furiosi s-au apucat sa le smulga din clemele cu care erau prinse de barele metalice si le-au azvarlit in apa una cate una.

Au fost observati de politistii locali care s-au apropiat de ei in mare graba. La vederea agentilor, cei doi tineri au rupt-o la sanatoasa. Politistii insa s-au luat dupa ei si la scurt timp i-au prins.

Tinerii, unul de 17 ani, cu cetatenie germana, si altul de 21 din Timisoara le-au spus agentilor ca petrecusera intr-un birt din Complexul Studentesc, se certasera cu iubitele lor si, in drum spre casa, au vrut sa isi verse furia pe ceva. Jardinierele cu muscate s-au nimerit in calea lor, asa ca tinerii le-au insfacat si le-au facut vant in apa.

Politistii locali i-au predat pe vandali colegilor de la Sectia 1 care le-au intocmit dosare penale pentru distrugere.

In urma cu doua saptamani, un alt tanar a dat iama in florile de pe Michelangelo. A fost prins de politistii locali pe cand smulgea fire din ghivece.

CITESTE SI: Tupeu cat casa! Hotii au dat iama in jardinierele cu flori de la Podul Michelangelo!

Exit mobile version