Opinia Timisoarei

Jandarmii si politia la usa unei familii de romi din clanul Carpaci in miez de noapte, la Timisoara. Cum isi terorizeaza vecinii?

TIMISOARA. Amenintari si sicane intr-o casa din Timisoara de aproape doi ani. Se intampla in apropiere de Piata Maria.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Pe cate case au pus mana clanurile de tigani din Timisoara? Vezi cate proprietati au familiile bogate de romi in Mica Viena! Carpaci are 144 de proprietati. FOTO!

Necazurile se tin lant intr-o vila cu 4 apartamente de pe strada Brasov. Trei dintre ele apartin unor familii de rromi, iar unul unor romani.

Romanii locuiesc la parter, iar deasupra lor, de aproape doi ani s-a mutat o familie de romi din clanul Carpaci. Au urmat luni de probleme, sustin oamenii.

In iarna, Carpacii de deasupra le-au inundat romanilor apartamentul zile la rand, pe cand romii erau plecati din oras, astfel ca pompierii si politistii au fost nevoiti sa le sparga usa ca sa opreasca apa. Acum romii s-au intors, iar sicanele si scandalurile au reinceput.

CITESTE SI: Usa unui Carpaci, SPARTA de politie si pompieri la Timisoara! Ce i-au facut romii unei familii de romani? FOTO

Noaptea trecuta, romanii n-au mai rezistat din pricina galagiei. Mai mult, romii au blocat curtea cu mai multe masini. Vecinii de la parter au cerut ajutorul politistilor si jandarmilor ca sa-i potoleasca pe Carpaci. Oamenii legii i-au amendat cu 500 de lei.

De-a lungul timpului, romanii au mai depus la Sectia 3 plangeri impotriva vecinului de deasupra acuzandu-l de amenintari si tulburare de posesie. Acestia cred ca sunt supusi terorii ca sa plece din locuinta.

Strada Brasov este deja faimoasa in Timisoara. In imobilele vechi si frumoase din zona s-au petrecut de-a lungul timpului mai multe incidente in care au fost implicate familii de romi. La una dintre case, in urma cu ani, insusi fostul prefect de Timis Ovidiu Draganescu a fost bruscat de romi cand a mers sa vada cum era terorizata o familie de batrani.

Exit mobile version