Opinia Timisoarei

Jale pe sosele in Timisoara si in judet. Soferi drogati, prinsi la volan de politisti. Au chemat ofiterii de la Crima Organizata si Antidrog

TIMISOARA. I-au tras pe dreapta inainte sa provoace o tragedie. Politistii de la Rutiera au prins inca o serie de soferi drogati sau beti la volan pe drumurile din Timisoara si din judet, in ultimele zile.

CITESTE SI: Descindere a inspectorilor OPC in Complexul Studentesc din Timisoara. Au inchis 3 restaurante si au dat amenzi de aproape aproape 20.000 de euro. Foto

Miercuri, la ora 4 dupa-amiaza, in Beregsau Mic, la un control de rutina, au depistat la volan un tanar de 31 de ani care consumase amfetamina si cocaina. Mai mult, in masina avea si alte stupefiante intr-o punga. Imediat, agentii au chemat ofiterii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog care au preluat cazul si continua cercetarile.

4 ore mai tarziu, la Lugoj, un alt barbat de 41 de ani a fost oprit in trafic pentru control, iar etilotestul politistilor a aratat ca acesta era baut. I-au intocmit dosar penal.

In acelasi timp, la Jimbolia, pe soseaua spre Timisoara, un sofer de 33 de ani iesea pozitiv la amfetamina si s-a ales cu dosar penals.

La Stiuca, tot la un control de rutina, un conducator aut de 32 de ani a fost gasit in trafic cu o masina neinmatriculata, iar la Timisoara, un altul de 42 de ani a fost descoperit pe strada Macin fara carnet. In toate cazurile au fost deschise dosare penale.

Exit mobile version