Opinia Timisoarei

Jale pe sosele in Timisoara si in judet. Soferi beti sau drogati, prinsi la volan de politisti. Au chemat ofiterii de la Crima Organizata si Antidrog

TIMISOARA. I-au tras pe dreapta inainte sa provoace o tragedie. Politistii de la Rutiera au prins inca o serie de soferi drogati sau beti la volan pe drumurile din Timisoara si din judet, in ultimele zile.

CITESTE SI: Avem primul asfalt pe 24 de segmente pe Centura Sud Timisoara. Umbrarescu lucreaza cu peste 600 de oameni pe santier. Video 

Au fost verificate 822 de persoane si peste 680 de masini. Au curs amenzile, peste 600, majoritatea pentru viteza, lipsa centurii de siguranta sau vorbit la telefonul mobil in trafic. Au fost sanctionati si biciclisti pentru nerespectarea regulilor rutiere, dar si pietoni care au trecut aiurea strada.

37 de soferi au ramas fara permise de conducere si au fost intocmite 12 dosare penale.

La Timisoara, sambata, a fost descoperit in trafic un sofer de 63 de ani cu o alcoolemie de 0,68 la mie, pe strada Telegrafului, iar pe bulevardul Parvan un tanar de 27 de ani care conducea cu 1,03 la mie in aerul expirat.

La Carpinis, duminica, putin dupa miezul noptii, politistii au tras pe dreapta un tanar. Pasagerul din dreapta, de 34 de ani, avea asupra lui droguri, astfel ca agentii i-au alertat pe colegii de la Brigada Antidrog Timisoara.

In localitatea Gelu, politistii aveau sa descopere sambata un sofer de 52 de ani baut, cu o alcoolemie de 0,71 la mie, iar la Lovrin, pe DN6, un sofer de 43 de ani care circula cu permisul altui conducator auto.

Cu totii s-au ales cu dosare penale.

Exit mobile version