Opinia Timisoarei

Jale pe sosele in Timisoara si in judet! Anuntul politistilor de la Rutiera!

TIMISOARA. Asa cum promisesera inca din timpul saptamanii trecute, in weekend, politistii au fost la datorie si n-au crutat niciun sofer prins pe picior gresit la volan, pe soselele din Timis ori pe strazile din Timisoara.

CITESTE SI: Dealul care o ia la vale peste Autostrada in Timis, de neoprit! Unde s-a ridicat cu 1 metru marginea soselei de mare viteza? 

In numai trei zile, a plouat cu amenzi. Nu mai putin de 365 de soferi au fost sanctionati, mai bine de jumatate dintre ei pentru ca au calcat prea tare pedala de acceleratie.

25 de conducatori auto au ramas fara carnete pentru ca au ignorat culoarea rosie a semaforului sau nu au acordat prioritate, iar politistii de la Rutiera au intocmit 5 dosare penale.

CITESTE SI: Probleme cu pasajul ce va fi construit pe sub 9 linii de cale ferata la Timisoara! Ce nu merge? VIDEO cu proiectul!  

Politistii de la Rutiera fac un anunt important pentru soferi. Ii avertizeaza ca si saptamana aceasta vor sta de veghe pe soselele din Timis, cu toate radarele din dotare, si vor fi necrutatori cu acei conducatori auto care ignora regulile de circulatie.

Exit mobile version