Opinia Timisoarei

Jaf la un bar de manele din Timisoara! Talharii au fugit cu orga, niste telefoane si un laptop

Au imbrancit si au lovit o barmanita, apoi au dat lovitura! Doi indivizi au reusit sa patrunda intr-un birt din zona Buziasului in aceasta dimineata, de unde au plecat cu orga.

Totul s-a petrecut in jurul orei 4.30 la localul Amnesia, aflat pe o strada laturalnica. Barmanita era  singura cand s-a trezit ca pe usa au navalit doi tineri imbracati in haine de culoare inchisa.

Acestia s-au repezit la femeie, au lovit-o si au amenintat-o cu moartea. Apois-au apucat sa scotoceasca dupa bani. Cum n-au gasit, au luat ce le-a cazut in mana si li s-a parut mai valoros: orga electronica, un laptop si 2 telefoane mobile.  Apoi au disparut.

Imediat ce si-a revenit din soc, barmanita a sunat la 112 sa ceara ajutor. Din fericire, n-a avut nevoie de ingrijiri medicale.

A reusit sa le ofere politistilor detalii legate de infatisarea si felul in care erau imbracati talharii, iar oamenii legii sunt vor viziona si imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a obtine informatii suplimentare. Politistii sunt in cautarea celor doi. Au fost organizate filtre, iar oamenii legii spera sa puna mana pe ei cat mai grabnic.

Exit mobile version