Opinia Timisoarei

Jaf la o casa de schimb valutar din Timisoara! Hotii au fugit cu aproape 90.000 de euro!

TIMISOARA. A fost pradata o casa de schimb valutar din Timisoara, acum doua nopti. Hotii au dat lovitura la pont pentru ca au reusit sa fuga cu o suma mare de bani dupa ce au spart seiful.

Atacul a fost dat la o casa de schimb din zona Lipovei, pe strada Regimentul 9 Cavalerie.

Angajatii au descoperit furtul abia dimineata cand au ajuns la serviciu.

Atacatorii au taiat pur si simplu seiful, de unde au luat banii, 87.000 de euro. Totodata, au avut grija sa distruga si sistemul de supraveghere video pentru a-si sterge urmele.

In noaptea de 24 spre 25 aprilie, persoane necunoscute au intrat in incinta unei societati comerciale. Politistii fac cercetari pentru a indentifica autorii si pentru a recupera prejudiciul. A fost intocmit dosar penal pentru furt calificat„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Criminalistii au prelevat probe din incinta casei de schimb valutar in speranta ca acestea ii vor conduce pe urmele jefuitorilor. De asemenea, politistii au stat de vorba cu toti angajatii casei pentru a intelege cum a fost posibil ca o suma de bani atat de mare sa fi ramas in seif si daca nu cumva atacatorii au avut complici.

Exit mobile version