Opinia Timisoarei

Jaf intr-un magazin din Timisoara: hotul i-a pus cutitul la gat vanzatoarei. VIDEO!

TIMISOARA. Atac la un magazin de cartier din Timisoara. Vanzatoarea si-a zis ca nu mai apuca zorii zilei, dupa ce a fost amenintata cu cutitul de atacator. Barbatul a reusit sa plece cu totii banii din casa si a lasat-o pe femeie in stare de soc.

S-a intamplat la un butic de cartier de pe strada Venus din Calea Buziasului. Hotul si-a aprins mai intai o tigara in fata magazinului pentru a prinde curaj. A intrat apoi in butic, a cerut un pachet de tigari de la vanzatoare, iar cand femeia, in varsta de peste 60 de ani, s-a intors cu spatele pentru a se intinde dupa pachetul de tigari, acesta a scos cutitul. I l-a pus la gat si a cerut toti banii din casa de marcat.

Vanzatoarea s-a conformat si apoi barbatul s-a facut nevazut cu toti banii. Cu ultimele puteri, femeia si-a sunat patroana si i-a povestit, printre lacrimi, cele intamplate.

Victima a avut nevoie si de ingrijiri medicale, fiind in stare de soc. Politistii n-au reusit sa afle mare lucru de la ea, nici macar ce suma de bani se afla in casa de marcat.

„Am fost in magazin, am facut cumparaturi, am vorbit cu doamna si acolo statea un baiat, se facea ca vorbea la telefon. Eu i-am zis doamnei ca el pandea ceva, am spus ca ma intorc la magazin, dar nu m-am mai intors. Vanzatoarea este in stare de joc, nici nu mai stie sa vorbeasca, nu mai stie nici cum o cheama. Nu stie nimic, mi-o zis ca i-a pus cutitul la gat, s-a dus la raft sa ia un pachet de tigari si cand s-a intors i-a pus cutitul la bat si el i-a luat banii. Ea asa crede, nu poate nici sa vorbeasca”, a povestit o femeie care locuieste in zona.

Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat si il cauta pe atacator.

Exit mobile version