Opinia Timisoarei

Jaf cu spray paralizant intr-o bijuterie din Timisoara. Politia, in alerta. Video

TIMISOARA. Atac intr-o bijuterie din Timisoara, marti dupa-amiaza.

CITESTE SI: A fost capturat unul dintre cei mai cautati hoti, ce facea parte din gașca de spargatori de lux cu lovituri de maestru in Timisoara. Reteaua a pradat vile de milionari, firme de curierat, bijuterii si case de schimb valutar 

Un barbat a intrat in magazinul aflat in Piata 700 din Timisoara, cand inauntru nu erau clienti, a cerut sa vada doua lanturi de aur pretinzand ca doreste sa cumpere o bijuterie. Apoi, in loc sa scoata banii sa le plateasca, le-a insfacat brusc si a incercat sa fuga. Patronul a incercat sa-l opreasca, asa ca hotul a scos un spray paralizant si i l-a pulverizat in fata barbatului, apoi a disparut.

Politistii au intrat in alerta si il cauta pe talhar.

La data de 20.02.2024, în jurul orei 13:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-un magazin de bijuterii de pe strada Bredicianu din Timișoara, ar fi dat cu spray paralizant în direcția proprietarului magazinului și a sustras 2 lanțuri de aur.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt, depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei și dispunerea măsurilor legale care se impun„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

VIDEO: George Stefanita

Patronul bijuteriei, care a fost atacat cu spray paralizant, spune ca are imagini cu figura agresorului si le-a pus la dispozitia politistilor.

In vreme ce criminalistii aduna probe din bijuteria jefuita, colegii lor scotocesc gara de nord in cautarea fugarului.

UPDATE: Reprezentantii bijuteriei jefuite de un barbat, cu ajutorul unui spray paralizant, au făcut publică fotografia acestuia. Oricine il recunoaste, este rugat sa sune la numarul de urgente 112!

Patronul a anuntat ca ofera o recompensa de 1000 de lei pentru prinderea atacatorului si de 5000 de lei pentru capturarea lui si recuperarea bijuteriilor.

Exit mobile version