Opinia Timisoarei

Iulia Vantur inlocuita la stirile PRO TV de un tanar reporter! Vezi cine este noul prezentator al stirilor de week-end!

Iulia Vantur s-a intors din India, dar nu mai are loc la Pro TV.

Concediul prelungit al vedetei se pare ca nu prea le-a picat bine sefilor. Acestia s-au gandit mai demult sa o inlocuiasca pe frumoasa prezentatoare atat la stiri, cat si la emisiunea „Dansez pentru tine”, iar decizia lor nu a ramas la stadiul de proiect.

Sefii postului din Pache Protopopescu  au gasit un inlocuitor pentru stirile de week-end.

Cel care ii va lua locul Iuliei la pupitrul stirilor este Tudor Tomos, reporter de teren. Pana nu demult, tanarul transmitea cele mai fierbinti stiri de la Cluj-Napoca, insa de ceva vreme el a venit la Bucuresti.

Ascensiunea lui Tudor Tomos, care nu are mare experienta in presa, nu este insa intamplatoare. Desi a inceput sa cocheteze cu stirile de doar trei ani si jumatate, el a reusit sa obtina in 2012, titlul de cel mai bun reporter de stiri din Romania.

Se pare ca acest lucru a contat mult in ochii sefilor lui, care l-au luat in vizor pentru un post de prezentator. Si cum transmisiunile in direct nu ii pun mari probleme, Tudor Tomos a inceput sa dea probe pentru a se obisnui si cu prompterul.

Potrivit unor surse se pare ca, Gabriela Cristea ar fi fost ofertata sa fie gazda la  „Dansez pentru tine” incepand din toamna.

Exit mobile version