Opinia Timisoarei

Iulia Vantur a reaparut! A transmis un mesaj pe Facebook insotit de o fotografie din vacanta in India

Vedeta de televiziune a dat primul semn de viata dupa saptamani de tacere, in care s-a tot vorbit despre relatia ei cu starul bollywoodian Salman Khan. Prezentatoarea Pro TV se afla in India.

S-a facut nevazuta si dusa a fost in exotica tara, pentru a fi, se pare, alaturi de cel despre care se spune ca ar fi iubitul ei, actorul indian Salman Khan.

Iata, insa, ca Iulia a reaparut. Ea a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu ea in vacanta.

Imbracata sport si toata numai un zambet, voluptuoasa blonda le-a transmis si un mesaj fanilor sai: „Va salut dragii mei prieteni!!!”.

Cum era de asteptat, reaparitia vedetei a starnit rumoare in randul admiratorilor ei, care au si luat-o la intrebari cu privire la relatia pe care o are cu Salman Khan.

In sfarsit ai aparut, ma bucur ca mai postezi si tu cate ceva„, „Pacat ca esti singura in poza! Sallu unde este?„, „Cine si-a facut poza, EL? De ce permiti atatea speculatii si nu spui adevarul, oricare ar fi el?„, „Spune-ne adevarul despre relatia cu Salman, caci prin ce s-a speculat aici, ti-ai dezamagit fanii… ai decazut mult in fata lor” – sunt doar cateva dintre mesajele primite de Iulia Vantur pe site-ul de socializare.

CITESTE SI: Poza cu Iulia Vantur si Salman Khan impreuna! Vezi FOTO cu cei doi la masa, in familie!

 

Exit mobile version