Opinia Timisoarei

Iubitul Iuliei Vantur, nebun de furie. Vezi aici ce l-a infuriat in ultimul hal pe actorul indian Salman Khan

Apropiatii lui Salman Khan sustin ca actorul indian a facut o criza de nervi chiar pe platourile de filmare. Motivul supararii starului are legatura cu presa si cu trecutul iubitei sale, Iulia Vantur.

Potrivit presei din India, Salman Khan este de-a dreptul furios, deoarece au aparut zvonuri privind trecutul iubitei sale, Iulia Vantur. Ba mai mult, s-a scris ca aceasta ar fi casatorita cu Marius Moga, un solist roman, scrie libertatea.ro

„In prezent, lucrurile sunt foarte tensionate la studiourile din Ramoji Rao, unde filmam acum. Nu l-am vazut pe Salman atat de nervos de foarte multa vreme. El nu poate sa suporte ca o femeie sa fie batjocorita si nu înghite mizeriile care se scriu despre iubita lui”, a declarat un coleg de-al indianului.

Salman Khan crede ca fiecare om are trecutul lui si nu este deloc frumos sa stai sa sapi în urma pentru a descoperi mizerii despre cineva, ba mai mult, pentru a înflori niste lucruri absolut banale.

Iulia Vantur a mai avut o relatie de lunga durata, dar si el a fost mereu înconjurat de tot felul de femei. Astfel, actorul si-a iesit din minti de nervi cand a vazut ce taraboi face presa din India cu privire la trecutul Iuliei si spera ca aceste informatii partial false sa se opreasca aici.

Exit mobile version