Opinia Timisoarei

Iubitorii de animale din Timisoara au pichetat primaria tragand un semnal de alarma impotriva eutanasierii cainilor

TIMISOARA. Aproximativ o suta de persoane, unele dintre ele au venit cu cainii si copii, au pichetat Primaria Timisoara tragand, totodata un semnal de alarma in privinta eutanasierii cainilor fara stapan.

Eutanasierea nu este o solutie, mai ales ca noi credem ca animalele nu vor fi ucise prin metode nedureroase”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro, unul dintre protestatari.

Protestatarii au mai spus ca nu isi doresc sa vada caini pe strada, iar oamenii ar trebui sa fie pedepsiti daca abandoneaza animalele si ca ar trebui incurajata adoptia. De asemenea, cainii ar trebui sterilizati, iar cei agresivi trebuie inchisi in adaposturi.

Cei care au participat la pichet au aprins candele, in fata Primariei Timisoara, in semn de impotrivire la legea eutanasierii cainilor fara stapan.

Unii dintre ei au purtat pancarte pe care scria ”Omul prost se lupta cu cainele, omul inteligent se lupta cu cei care ii abandoneaza” sau ”Nu eutanasiei”. Altii au purtat poze cu caini pe care scria mesajul ”Eu nu trebuie sa mor”.

Protestul a demarat pe retelele de socializare, a inceput la ora 18.

Foto: Virgil Simonescu

Exit mobile version