Opinia Timisoarei

Iubire interzisa intre o eleva si un barbat cu aproape 40 de ani mai in varsta, la Timisoara. A fost ridicat de mascati dupa o operatiune DIICOT. Video

TIMISOARA. Diferenta de varsta de aproape 40 de ani n-a contat. De mai bine de jumatate de an intretineau relatii sexuale. Vorbim despre un barbat de 54 de ani din Timisoara si o eleva de 16 ani.

CITESTE SI: Momentul atacului a fost filmat. Tanara care alerga pe malul Begai, agresata intim de un barbat la Timisoara. Video

Mai mult, partidele de amor, consumate in locuinta barbatului, erau filmate.

Cei doi s-au cunoscut vara trecuta intr-un local, iar dupa cateva pahare de bautura, adolescenta l-a insotit acasa. Ajunsesera sa se iubeasca si de 4 ori pe saptamana, dupa ce barbatul o lua cu masina din fata scolii si o ducea in locuinta lui. Ii marturisise chiar ca o iubeste.
Totul a ajuns in cele din urma la urechile procurorilor DIICOT Timisoara.
Insotiti de mascatii de la trupele speciale ale Jandarmeriei si de politisti, anchetatorii l-au ‘saltat’ pe barbat, luni.

VIDEO: George Stefanita

Individul este cercetat pentru viol, avand in vedere ca fata este minora, iar diferenta de varsta dintre ei e mai mare de 5 ani, si pentru pornografie infantila, din cauza scenelor de amor filmate.

Exit mobile version