Opinia Timisoarei

‘Iti dau un cap in gura de nu te vezi’. Un sofer beat a sarit la bataie la politisti, in Timis. Au urmat lupte grele. Video

TIMISOARA. Greu de incatusat. Scene tragi-comice s-au petrecut intr-o localitate din Timis, unde doi politisti au avut parte de o adevarata provocare cand au incercat sa imobilizeze un sofer beat prins la volan.

CITESTE SI: S-a trecut la marcaje. Primul santier de pe Margina – Holdea e gata, utilajele se muta mai departe. Foto 

Individul, tras pe dreapta la Ferendia, avea o alcoolemie de 0,70 la mie in aerul expirat. In momentul in care politistii i-au spus ca-l vor duce la spital pentru recoltarea probelor de sange, soferul a luat-o la sanatoasa si s-a refugiat intr-un magazin dornic sa-si mai cumpere o bere.

Agentii s-au luat dupa el si, cum nu au reusit cu vorba buna sa-l convinga sa iasa si sa-i insoteasca, au decis sa-l imobilizeze si sa-l ia cu forta.

Doar ca soferul, un individ masiv si beat, a opus rezistenta cu toate puterile. Minute in sir s-au chinuit cei doi agenti sa-l incatuseze, in timp ce barbatul de 48 de ani i-a injurat si a incercat sa scape de ei lovindu-i.

Luati mainile de pe mine, nu pune mana pe mine! Mi-am luat o bere, iti dau un cap in gura de nu te vezi! Nu ma trage ca pe caine! Frana! Frana!„, a strigat soferul la oamenii legii, in vreme ce angajatii incercau sa aplaneze conflictul.

Au urmat adevarate lupte si cu chiu cu vai, politistii au reusit sa-l scoata din pravalie, unde conducatorul auto s-a prabusit la pamant.

In cele din urma a fost luat pe sus de echipaj. I-a fost ridicat permisul si i s-a intocmit dosar penal.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version