Opinia Timisoarei

Isi frang mainile de durere! Parinti din Banat disperati dupa ce le-a disparut copilul. Daca il vezi, suna la 112! FOTO!

UPDATE: Tanara disparuta din localitatea Anina, a ajuns in siguranta acasa. Aceasta le-a spus politistilor ca a aflat din presa ca este cautata de familie, iar in acel moment s-a dus singura la sediul Politiei Anina. Fata le-a explicat oamenilor legii ca in timpul in care a fost plecata de acasa nu a fost victima vreunei infractiuni sau agresiuni.

Parinti innebuniti de disperare in Banat. Fiica lor de 16 ani a disparut fara urma, iar oamenii au cerut ajutor politiei.

CITESTE SI: Schimbare neasteptata pe piata imobiliara la Timisoara! E singurul oras mare din Romania in care se intampla asta 

Copila a plecat de acasa din Anina inca din 30 iunie si de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea.

Fata are 1.53 m inaltime, fata ovala, ochi verzi si par saten. Cand a disparut era imbracata cu un tricou roz si pantaloni albi, iar in picioare avea niste tenisi colorati.

Politistii incearca din rasputeri sa o gaseasca si ii roaga pe toti cei care ar putea oferi informatii sa sune la numarul de urgenta 112.

 

Exit mobile version