Opinia Timisoarei

Irina ramane la Monica! Irinel Columbeanu a pierdut custodia fetitei. Fetita a fost incredintata mamei ei

Magistratii Tribunalului Bucuresti au luat decizia finala in procesul dintre Irinel si Monica Columbeanu cu privire la custodia provizorie a Irinei. Astfel, pana la solutionarea procesului de divort, judecatorii au decis ca micuta sa fie incredintata spre crestere mamei.

Judecatorii bucuresteni au intors decizia luata de instanta de fond si au dat castig de cauza in proces mamei. Monica Columbeanu urmeaza sa o ia pe fiica ei de la Izvorani in cursul zilei de azi, Irinel fiind obligat sa-i incredinteze copilul de indata, urmand ca pana la pronuntarea definitiva in procesul de divort fetita sa locuiasca impreuna cu mama ei. Cu toate acestea, tatal poate deschide un alt proces prin care sa ceara custodia Irinei.

Irinel, despre Monica Columbeanu: „E o proasta, pentru ca solicita partajarea bunurilor comune! Noi nu am cumparat nimic impreuna”

Irinel Columbeanu este din ce in ce mai dur cu fosta sa sotie careia nu vrea sa ii lase numele si nici averea si pe care o jigneste, spunandu-i ca este proasta pentru ca solicita instantei partajarea bunurilor comune, din moment ce ei nu au cumparat nimic impreuna, totul fiind al lui.

Irinel Columbeanu face declaratii socante, astfel dupa ce a acuzat-o pe sotia sa ca a fost prostituata inainte de a-l cunoaste pe el, acum ii spune pur si simplu ca este proasta: „Monica e o proasta, pentru ca solicita partajarea bunurilor comune, din moment ce totul este al meu dinainte de a ma casatori cu ea. Nu avem nimic cumparat impreuna”, a spus milionarul la iesirea din Judecatorie.

SURSA FOTO: islive.ro

Exit mobile version