Opinia Timisoarei

Irina Columbeanu ramane in continuare in custodia tatalui

Irinel Columbeanu castiga inca odata batalia cu Monica. Irina, fiica celor, doi, va ramane cu tatal, cel putin pana pe 4 aprilie, cand va avea loc un nou proces de divort. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti.

„Nu pot fi de acord ca fica mea sa locuiasca sub acelasi acoperis cu matusa sa”, a declarat Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri a depus luni la dosar mai multe CD-uri care, sustine el, dovedesc faptul ca sora Monicai, Ramona Gabor, este o femeie cu „moravuri usoare”, chiar „o prostituata”, asa cum a si declarat in fata judecatorilor.

In fata judecatorilor, Monica a spus ca „Irinel si-a amintit ca are copil de abia dupa ce am deschis actiunea de divort”.

De la Tribunalul Bucuresti cei doi au plecat spre judecatoria Buftea, acolo unde a fost programata luni prima infatisare pentru divort. Primul care a ajuns a fost Irinel Columbeanu. In fata instantei era asteptat de o ghicitoare pregatita sa-i explice ce se intampla cu Monica. Cartile ii arata ca, tanara este vrajita.

La scurt timp, la Judecatoria Buftea a ajuns si inca doamna Columbeanu. Monica s-a grabit sa mearga in sala de judecata. In fata instantei, avea sa prezinte lista cu pretentii.

Cei doi vor reveni in fata magistratilor de la Judecatoria Buftea pe 4 aprilie. Intre timp, avocatii celor doi mai pot aduce probe la dosar. Tot la urmatorul termen, pot fi citati si martori.

Exit mobile version