Opinia Timisoarei

Iosif Toma, primarul din Giroc, se revolta dupa discutiile privind carantinarea Timisoarei si a comunelor periurbane: ‘Ne-am saturat de carantina cu efect zero. Noi ne-am facut datoria si am stat la rand cateva serii de carantinare’

TIMIS. Primarul comunei Giroc, Iosif Toma, se revolta dupa ce a aflat ca Timisoara si comunele periurbane ar putea intra in carantina din cauza numarului mare de cazuri COVID-19. Edilul spune ca oamenii din Giroc respecta regulile pandemiei si ca deja s-a trecut prin mai multe serii de carantinare a localitatii.

Noi ne-am facut datoria si am stat la rand cateva serii de carantinare. Nu avea niciun sens sa opreasca intrarea acestor oameni care dorm in sat si sunt activi in Timisoara, iar acum vin cu alta prostie, hai sa oprim si Timisoara si periurbanul pentru ca asa a zis domnul primar Fritz. Nu mai inteleg ce se intampla. Lumea e innebunta oricum. HoReCa sunt vai de capul lor. M-au chemat sa merg in salile lor de festivitati sa vad cum sta praful. In Timisoara se plimba cand vrea. Masti nu au si daca au le tin sub nas sau sub barba. Aici populatia chiar asculta. Este o tampenie cum nu s-a mai vazut (carantinarea Timisoarei si a comunelor periurbane – n.r.) Nu spun ca nu este o masura de prevenire, este, dar celelalte daca nu functioneaza, degeaba o faci. In septembrie trebuia inchis tot. Acum e degeaba. Ne-am saturat de carantina cu efect zero”, a declarat Iosif Toma pentru opiniatimisoarei.ro.

Va reamintim, sâmbătă se întrunește Comitetul Judetean pentru Situatii de urgenta care va discuta daca se impune sau nu carantinarea Timisoarei si a comunelor periurbane, avand in vedere rata mare de infectare cu COVID-19.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version