Opinia Timisoarei

Ion Raducanu, liderul UNPR Timis, sare la gatul colegilor de coalitie. PDL: Domnul Raducanu se afla intr-o mare si grava eroare!

TIMISOARA. Liderul UNPR Timis, Ion Raducanu, s-a aratat nemultumit ca nu a reusit sa numeasca diferite persoane pe cele 10 posturi in institutiile deconcentrate pe care UNPR le-ar fi primit in urma unui protocol cu PDL.

„Eu nu am vrut sa semnez protocolul pentru ca sunt constient ca nu pot sa schimb nimic in 10 luni, dar asa s-a stabilit la nivel central. Nu are nicio legatura intelegerea de la centru cu cea judeteana„, a explicat Raducanu.

Din cele 10 posturi, doar doua au fost ocupate de membri ai UNPR. Este vorba de functia de director al Directiei Sanitare Veterinare Timis care a fost ocupata de Adrian Popa si de cea de inspector scolar adjunct ocupata de Mariea Stefan. De asemenea, UNPR a decis sa ii mentina pe functii pe directorul de la Centrul Refional de Formare Continua si pe cel de la Agentia Loto.

Raducanu spune ca UNPR Timis ar fi trebuit sa numeasca un director adjunct si la Directia de Drumuri, insa ieri a aflat ca postul a fost deja ocupat.

Aflu ieri ca au promovat o artista de la Directia de Dezvoltare care nu are nicio legatura cu drumurile„, a spus Raducanu care a adaugat: „Eu nu ma lupt cu niciun post, eu vreau sa promovez oameni obisnuiti„.

Liderul UNPR Timis a mai subliniat ca protocolul semnat pe plan judetean cu PDL nu se respecta din moment ce PDL isi promoveaza oamenii pe posturile de la deconcentrate.

Raducanu s-a aratat suparat si de zvonurile cum ca urmeaza sa fie numit prefect de Timis si spune ca niciodata nu era vorba sa primeasca o astfel de functie. Apoi s-a intrebat retoric „Da’ de ce nu ma vrea pe mine prefect? Ca eu nu m-as fi duc la domnul Ostaficiuc (Constantin Ostaficiuc, presedintele CJT – n.r.) sa imi spuna ce sa fac la Prefectura? Eu nu ma duc la domnul Ostaficiuc, sa vina domnul Ostaficiuc la mine! In rest ce puteam eu sa le fac ca prefect?

Ion Raducanu vrea sa fie presedinte la CJT

In alta ordine de idei, presedintele UNPR Timis a tinut sa mai spuna ca va candida pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis la alegerile locale, chiar daca stie ca nu porneste in lupta electorala cu prima sansa.

Nu o sa va declar ca o sa castig CJT, dar plec cu un partid mic, care nu are nici bani si nici intentia de a cumpara voturi. Dar sunt un candidat incomod, iar baietii sa isi pregateasca bine declaratiile de avere„, a mai precizat Raducanu.

De cealalta parte, PDL spune ca protocolul cu UNPR se respecta si ca la Directia de Drumuri, Ministerul Transporturilor a decis sa numeasca pe functia de director adjunct un profesionist.

Domnul Raducanu se afla intr-o mare si grava eroare. La Directia de Drumuri nimeni din conducere nu e membru PDL. La nivelul Ministerului Transporturilor s-a decis ca aceste directii sa fie conduse de specialisti. Nu s-a tinut cont de culoarea politica„, a declarat Oana Gaita, purtatorul de cuvant al PDL Timis.

Exit mobile version