Opinia Timisoarei

Ion Iliescu a fost internat de urgenta la Spitalul Elias din Bucuresti dupa ce i s-a facut rau! I se trage de la suspendarea lui Geoana?

Ion Iliescu

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost internat de urgenta, miercuri seara, la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce i s-a facut rau, potrivit inpolitics.ro.

Iliescu a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri in piept. Fostul presedinte al Romaniei va ramane internat cel putin pana joi pentru niste analize.
Managerul Spitalului a declarat ca situatia nu este grava.

Fostul sef al statului a acuzat in mai multe randuri dureri in piept, dar si de stomac. Din cauza stresului, Iliescu a suferit la un moment dat un puseu de tensiune, insa nu a fost nevoie de internare, ci a primit ingrijiri medicale la locuinta sa.

I se trage de la suspendarea lui Geoana?

Fostul presedinte al Senatului, Mircea Geoana a recunoascut miercuri seara ca l-a injurat pe Iliescu atunci cand fostul sef al statului l-a facut prostanac. Senatorul povesteste ca l-a injurat pe Iliescu pentru eticheta pe care i-a pus-o, insa in gand. „M-a facut prostanac in 2005. Una este sa pui o eticheta, alta este sa faci pe cineva ‘prostanac’. Daca l-am injurat pe Ion Iliescu atunci? L-am injurat, in gand!„, a marturisit Mircea Geoana, miercuri seara, la Realitatea TV.

Colegii de partid ai lui Ion Iliescu spun ca acesta nu a fost chiar in forma in ultimele zile si ieri a avut chiar un puseu de tensiune. Ei cred ca a fost afectat si de discutiile de marti cu liderii organizatiilor si de atacurile dure lansate de Mircea Geoana la adresa lui.

Exit mobile version