Opinia Timisoarei

Ion, erou national in Italia! Un roman,sofer de camion, a blocat o autostrada pentru a salva viata unei fetite!

UPDATE: El este Ion Purice, romanul devenit erou national in Italia dupa ce a salvat o fetita pe autostrada!

Italia a fost impresionata de gestul extraordinar al unui roman, sofer de camion, care a recurs la o metoda pe cat de radicala pe atat de eficienta, pentru a salva viata unei fetite ranite intr-un accident de masina.

Accidentul a avut loc pe autostrada care leaga Venetia de Milano. Doua masini s-au ciocnit si o fetita de opt ani a fost proiectata pe carosabil. Ar fi murit sub rotile masinilor care veneau din urma, daca nu ar fi fost interventia romanului, relateaza Digi24.

Romanul se afla la volanul unui camion, a asistat la accident si a avut o prezenta de spirit remarcabila. A oprit TIR-ul si l-a pus de-a curmezisul autostrazii, formand astfel un zid care sa impiedice masinile din spate sa o calce pe fetita. Apoi a sarit in ajutorul copilei si a stat langa ea pana a sosit ambulanta. Dupa ce fata a fost preluata in siguranta, s-a urcat din nou la volan si si-a vazut mai departe de drum.

Cazul a impresionat Italia si timp de trei zile jurnalistii italieni au pornit o adevarata vanatoare pentru a-l identifica pe eroul misterios. Au reusit sa-l identifice in persoana lui Ion Purice, un roman originar din Tulcea care traieste de trei ani in Italia.

Sursa: Yahoo News

Exit mobile version