Opinia Timisoarei

Ioan Goia, seful RATT si ctitor de biserica, asteapta instructiuni divine pentru evitarea falimentului la Regia de Transport

Evalvios pana la Dumnezeu si inapoi, seful Regiei Autonome de Transport in Comun din Timisoara nu mai are timp de nimic de cand a ridicat o biserica ortodoxa in curtea depoului regiei de pe Bulevardul Take Ionescu.

Surse bine camuflate in amvonul lacasului de cult spun celor care vor sa auda ca Goia petrece mai mult timp in biserica, recitand ore in sir acatiste pentru bunul mers al lucrurilor in Regia de Transport decat in biroul de director.

Acesta nu isi mai gaseste vreme nici macar sa le raspunda jurnalistilor la intrebari, care vor sa ii informeze pe timisoreni despre starea transportului in comun din oras. Acum, ca niste drept credinciosi crestini ne intrebam: Goia cauta raspuns la problemele RATT-ului in rugaciuni si carti bisericesti sau pur si simplu se ascunde in lacasul de cult, unde nu se aud „vorbele de duh“ lipsite total de evlavie pronuntate de calatori la adresa sefilor regiei? Incurcate sunt caile… RATT-ului! Amin!

___________________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version