Opinia Timisoarei

Ioan Garboni, candidat independent la Primaria Timisoara: Nu se va renunta la Robu nici daca va fi plimbat cu patul prin piete!? E nevoie de sange proaspat, de Superman!

TIMISOARA. Candidatul independent la Primaria Timisoara, Ioan Coriolan Garboni, a subliniat ca isi doreste sa fie primar al Timisoarei si nimic altceva, atacandu-i pe principalii contracandidati, Nicolae Robu si Adrian Orza.

Garboni a dezvaluit ca i s-a propus, insa nu in mod oficial, de catre unii lideri locali ai USL, sa candideze din partea acestei formatiuni la Primaria Timisoara, in cazul in care Nicolae Robu s-ar retrage.

S-a discutat, dar nu am fost contactat de nimeni decat de persoane la nivel local care si-au spus dorinta. Mi-am dat seama ca aceasta alianta nu functioneaza cu mare dragoste intre ei. Raspunsul meu a fost nu, nu este cazul. Existau 5 variante in momentul in care Robu s-a imbolnavit, stafful meu de campanie a spus ca nu se va renunta la Robu nici daca va fi plimbat cu patul prin piete„, a declarat Garboni.

Mai mult decat atat, candidatul independent la Primaria Timisoara crede ca intre Nicolae Robu, Adrian Orza  si Gheorghe Ciuhandu exista o intelegere de sprijin.

Sunt surprins ca functionarii primariei sunt de capul lor si semneaza  sprijin pentru candidati. Eu stiu ca nu au voie sa faca politica. Sunt convins ca probabil exista o intelegere intre Ciuhandu, Orza si Robu„, a mai spus Garboni.

Ioan Garboni a mai precizat ca joaca totul pe o singura carte si ca nu si-a depus candidatura si la Consiliul Local Timisoara.

Nu m-am inscris si la Consiliul Local Timisoara, ci doar la Primarie. Joc totul pe o singura carte (..) Consider ca este nevoie de sange proaspat, de Superman. Sa nu fie papusa politicienilor„, a  mai spus Garboni.

Exit mobile version