Opinia Timisoarei

Ioan Coriolan Garboni, candidat la Primaria Timisoara: Nu mi-e teama de nimeni, mi-e frica de mine!

TIMISOARA. Independentul Ioan Coriolan Garboni si-a lansat candidatura pentru functia de primar al Timisoarei spunand ca doreste sa ramana independent si in cazul in care va castiga alegerile locale.

De ce sunt independent? Toate partidele mari mi-au propus sa candidez, dar le-am spus ca sunt dispus sa candidez pe listele lor, dar ca independent. Vreau sa imi pastrez independenta si dupa castigarea alegerilor„, a declarat Garboni, adaugand ca doreste sa inlocuiasca un Coriolan cu un alt Coriolan la conducerea Primariei Timisoara, facand referire la Gheorghe Ciuhandu pe care il mai cheama si Coriolan.

Garboni a prezentat si un manifest pe care il va distribui timisorenilor pe perioada campaniei si pe care l-a tiparit in 50.000 de exemplare.

Unul din motivele pentru care candidez e atitudinea unor investitori straini care au trecut strada de la primarie la mine, la Filarmonica si au s-au plans. Exista sanse de finantare. Timisoara fiind pol de dezvoltare economica nu a accesat proiectele si fondurile necesare„, a mai spus Garboni.

Intrebat din ce bani isi va sustine campania electorala, Garboni a tinut sa lamureasca si acest aspect.

Sunt o persoana normala, am doua case in Timisoara, pamant la tara si multi prieteni care mi-au dat sute de mii de euro numai pentru Filarmonica. Am bagat peste 1 milion de euro in Filarmonica, din care 500.000 sunt numai din sponsorizari. Am deschis si un cont pentru campanie in care oricine poate depune bani. Orice leu e bunevenit. Am sediu de campanie acasa, am un home mobil cu care voi circula in oras. Daca personalitatea mea e cunoscuta de la mediu in sus, am o problema cu cei care nu prea vin pe la Filarmonica, dar cu care voi discuta personal. Cat va costa campania, vom vedea la sfarsit„, a spus Garboni.

Garboni a spus ca porneste in lupta electorala cu multa increde si ca nu ii este teama de niciun contracandidat.

Nu mi-e teama de nimeni, fiecare candidat are punctele sale slabe si puncte tari. Fiecare candidat isi duce campania cum stie, unii si-au deschis deja sticla de sampanie, eu am de gand sa merg mereut. Nu mi-e teama de niciun candidat, mi-e frica de mine„, a conchis candidatul independent la Primarie.

Exit mobile version