Opinia Timisoarei

Invincibili in campionat. CFR Timisoara a promovat direct in Liga 1 de fotbal in sala, dupa un singur sezon in divizia a doua

TIMISOARA. CFR Timisoara s-a impus fara mari probleme si in ultimul meci al turneului de la Sebes. Formatia aflata la primul campionat a invins cu 8-3 pe Metrropolitan Isalnita si a promovat oficial in elita futsalului romanesc.

CITESTE SI: O noua transa de vaccin Pfizer ajunge la inceputul saptamanii in Romania. Cate doze ajung la Timisoara 

Meciul a fost unul condus de la un capat la altul de elevii lui Valentin Ilas, care au deschis scorul dupa 4 minute prin Varlan. Pana la pauza timisorenii au mai punctat de alte doua ori, prin Nemitanu si Codrean.

Si daca in primul meci de la acest turneu, Ionut Nemitanu a facut spectacol, de aceasta data a iesit la rampa Codrean. In partea a doua a jocului, fotbalistul nascut in 1998 a inscris de alte 3 ori, in timp ce Varlan si Nemitanu au mai punctat si ei cate o data. Metropolitan a raspuns cu reusitele semnate de Stoiu, Tenovici si Tuca, iar rezultatul final a fost 8-3 in favoarea timisorenilor.

Astfel, formatia de la Gara Mare a promovat in prima liga de fotbal in sala la capatul unui campionat in care a fost neinvinsa. Astfel, CFR-ul incheie sezonul cu 128 de goluri marcate si 29 primite, iar din toamna va da piept cu Ciucul, Deva sau Galatiul in prima divizie.

Exit mobile version