Opinia Timisoarei

Invazie de serpi in Timis! Oamenii sunt ingroziti. Ce monstru au vazut?

TIMIS. Caldura innebunitoare a scos din pamant serpii, intr-o comuna de langa Lugoj. Oamenii spun ca numarul celor care se apropie de casele lor e tot mai mare de la zi la zi si nu de putine ori, reptilele se strecoara si in locuinte.

Desi sunt inofensivi, serpii de casa nu sunt tocmai placuti privirii, iar pe cei mai slabi de inger ii ingrozesc.

Un localnic din Costeiu sustine chiar ca a vazut un exemplar foarte lung.

Veneam cu tractorul de la tarina, cum fac tot timpul, printre uliti. L-am vazut si m-am dat jos, dar avea cel putin 3 metri, poate chiar 4. Pana am strigat la vecinul meu la poarta sa aduca o furca, nu l-am mai gasit. Nu am vazut asa ceva la Costeiu de cand stau aici”, a declarat pentru cetateanul.ro Cornel, un localnic.

Spusele lui sunt sustinute si de alti sateni, care ar fi incercat sa prinda sarpele.

L-am vazut in tufisuri pe ulita, langa gard. Era mare de tot, nu stiu cat de mare ca era incolacit jumatate. M-a vazut si o inceput sa se agite, dar pana am adus sapa din gradina, nu l-am mai prins. ii ciudat ca ulita noastra ii departe de apa, acolo da, is multi la apa, dar asa pe ulita un sarpe asa mare nu am mai vazut”, a spus si Petru, un satean.

De la temperaturile astea mari o iau razna serpii. Nu sunt veninosi, sunt putin veninosi, au ceva venin in sistemul de aparare, asa ca daca are loc muscatura e bine sa se mearga la spital. Nu sunt mortali ca viperele, dar trebuie sa mearga omul muscat la spital pentru orice eventualitate”, a explicat pentru Cetateanul Petrica Damian, presedintele AJVPS Lugoj.

Mai multe, pe cetateanul.ro!

CITESTE SI: Invazie de serpi in Banat! Oamenii s-au ingrozit cand s-au trezit cu ei in case si gospodarii. Cat sunt de periculosi?

Exit mobile version