Opinia Timisoarei

Intra Victor Ponta in Guvernul Grindeanu, ca ministru la Justitie? Cine face anuntul?

Victor Ponta ar putea primi un portofoliu in Guvernul Grindeanu. Acesta s-a intalnit, luni dimineata, cu premierul, care i-ar fi propus sa preia Ministerul Justitiei.

CITESTE SI: Cinste lor! Respect! Momentul in care s-a strigat asta la protestul de la Timisoara! Ce s-a intamplat in Piata Operei? FOTO si VIDEO! 

Informatia a fost confirmata si de Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii. Aceasta a precizat la B1 TV ca este posibila o cooptare a lui Victor Ponta in actualul Guvern.

Ponta este un membru al PSD-ului. Si nu orice membru, ci unul important. Este posibil ca Ponta sa intre în Guvernul Grindeanu. La Justitie. Dar nu pot sa spun ce au vorbit. Nu mai spuneti ca sunt certuri în interiorul partidului, Liviu Dragnea si Victor Ponta se înteleg bine„, a incheiat ministrul Muncii.

CITESTE SI: Copilas inghetat de frig, gasit langa mama in coma, intr-un parc din Banat 

Victor Ponta a mai fost interimar la Justitie, dupa plecarea lui Robert Cazanciuc.

Mai mult, este de notorietate relatia de prietenie ce-i leaga pe Sorin Grindeanu si Victor Ponta. Acesta din urma a si venit la Timisoara sa-l felicite pe Sorin Grindeanu pentru victoria in alegerile din 11 decembrie, chiar a doua zi dupa scrutin.

 

Exit mobile version