Opinia Timisoarei

Intorsatura neasteptata in cazul atacului sangeros de la Timisoara, in care doi barbati au fost injunghiati de un tanar rom. Atacatorul pus in libertate. Video

TIMISOARA. Incident sangeros sambata seara la Timisoara, cand doi barbati au fost injunghiati in parcarea unui magazin de bricolaj din zona Lipovei.

CITESTE SI: Incaierare cu cutite, sfarsita in sange, la Timisoara. Barbati injunghiati de romi in parcarea unui magazin. Foto 

In urma unui conflict spontan, un tanar rom de 18 ani i-a lovit cu cutitul. Acestia s-au refugiat la intrarea in magazin si au sunat la 112.

Dupa atac, agresorul a disparut cu o masina si a fost gasit de politisti dupa aproape doua ore in trafic, pe cand pretindea ca se indrepta spre sectia de politie sa dea seama pentru ce a facut.

In prima faza, ranitii si un martor au sustinut o versiune a celor intamplate care pana la urma nu a fost confirmata intrutotul si de ceea ce au surprins camerele de supraveghere ale magazinului.

Mai precis, unul dintre barbati intrase in magazin sa cumpere ceva, in vreme ce prietenul lui il astepta afara. La un moment dat, sustinea acesta din urma, a observat un copil de etnie roma ca isi facea nevoile in dreptul magazinului si l-a certat. Micutul a fugit spre o masina parcata sa se planga ca a fost apostrofat, iar din autoturism ar fi coborat mama acestuia care ar fi sarit la bataie. Un tanar a coborat la randu-i din autoturism, i-ar fi sarit femeii in ajutor si l-a injunghiat pe barbat. In acest rastimp a iesit din magazin prietenul care a fost la randu-i atacat cu cutitul.

Barbatii raniti au ajuns la Spitalul Municipal, iar romii la Politie.

Politistii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere orientate spre parcare si au putut avea intreg tabloul atacului. Iar lucrurile stau cu totul altfel.

Piranda care i-a cerut socoteala barbatului ce i-a certat copilul a fost pusa la pamant si batuta de acesta cu pumnii si cu picioarele, moment in care tanarul de 18 ani a coborat din masina sa o apere. Barbatul s-a dezlantuit si la adresa lui si atunci pustiul a reactionat, a scos cutitul si l-a injunghiat. In acest timp a iesit din magazin prietenul care a sarit si el la bataie, iar tanarul l-a injughiat si pe acesta.
Apoi romii s-au urcat in masina si au disparut.

Dupa audierile de la Politia Municipiului, tanarul a fost dus la Parchet, unde procurorii au stabilit ca in dosarul tentativei de omor agresorul sa fie cercetat in continuare in stare de libertate, avand calitatea de suspect, pentru exces neimputabil, cauza de nepedepsire asemanatoare ligitimei aparari.

Avocatul acestuia a explicat situatia pentru opiniatimisoarei.ro.

Exit mobile version