Opinia Timisoarei

Interventii ale echipelor Colterm in mai multe zone din Timisoara. Compania anunta caldura si apa calda in toate spitalele si in locuinte

TIMISOARA. Dupa zile bune in care au tremurat langa calorifere si s-au spalat cu apa rece, timisorenii au in sfarsit caldura in aproape toate casele.

CITESTE SI: Dominic Fritz anunta o noua ‘reusita’: S-a prelungit cu inca 3-4 zile contractul de gaz care expira luni. Timisorenii conectati la Colterm vor avea apa calda si caldura 

Compania Colterm a trimis echipe de inspectie in teren, sambata dimineata, pentru a verifica daca in spitalele din Timisoara racordate la sistemul centralizat s-au incalzit caloriferele, in toate caldura functionand in parametri optimi.

De asemenea, a fost remediata si avaria din zona de sud a orasului, iar imobilele de pe strazile Oglinzilor si Orion au si ele caldura si apa calda.

Au aparut insa alte avarii in retea. Una dintre acestea a fost rezolvata, la intersectia strazilor Baader si Infratirii, iar in alte doua zone se intervine deja pentru reparatii:

PT 62 – Str. Platanilor- avarie la conducta de apa calda – se lucreaza, in urmatoarele ore se va relua furnizarea

PT 54 – Str. Martirilor nr. 33 – avarie la conducta de apa calda – echipa s-a deplasat la fata locului pentru remedierea avariei.

Colterm transmite ca in prezent, furnizarea incalzirii din punctele termice se realizeaza la temperatura de 35 de grade, urmand ca in cursul acestei seri aceasta sa creasca la 36 de grade.

UPDATE: Echipele Aquatim au remediat avariile aparute la conducta de apa calda pe strada Platanilor si pe Martirilor, insa angajatii companiei au fost solicitati la o noua interventie, in Calea Sagului.

De aceasta data este vorba de o defectiune aparuta la conducta de incalzire, iar afectati sunt timisorenii care locuiesc pe strazile Muzicescu, Onoarei si Sabinei.

CITESTE SI: Dupa trei zile de frig, s-au incalzit caloriferele si a venit apa calda la robinete in Timisoara, cu exceptii. Anuntul Colterm 

Va reamintim, Coltermul a inceput sa dea caldura in case incepand de vineri seara, dupa trei zile in care caloriferele au fost bocna. A fost semnat un contract cu o firma care sa furnizeze gaz catre Colterm, initial pana luni dimineata.

S-a procedat insa la o prelungire pana in 6 noiembrie, ora 7.00 dimineata, sub conditia achitarii in avans a sumei de 2.773.410 lei.

Exit mobile version