Opinia Timisoarei

Interventie in premiera pentru pompieri, la o masina electrica ce a luat foc langa Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. S-a dat alarma vineri dupa pranz, dupa ce o masina electrica a luat foc intr-o localitate de langa Timisoara.

CITESTE SI: Accident in intersectie la Timisoara. Un barbat ranit, dupa ce doua BMW-uri s-au izbit

Proprietarul autoturismului a fost cel care a sunat la 112. Echipajele ISU au ajuns rapid la Dumbravita, acolo unde a fost anuntat incendiul.

Au intervenit doua autospeciale si 11 pompieri, care au gasit un Volkswagen cu motor electric in flacari. De asemenea, a fost adus si containerul pentru stingerea incendiilor la acest gen de autoturisme.

Ajunsi la fata locului, pompierii au constatat ca incendiul se manifesta in zona bateriilor de acumulatori, astfel a fost folosita, pentru prima data, metoda racirii bateriilor de acumulatori prin imersie in apa. Desi a fost o interventie in premiera pentru pompierii timiseni, interventia prompta a colegilor nostri a dus la limitarea pagubelor„, transmit reprezentantii ISU Timis.

Aceasta a fost prima interventie in care pompierii folosesc dotarile pe care le-au primit la inceputul acestei saptamani. Containerul utilizat la Dumbravita este unul dintre cele doua pe care le au acum pompierii timiseni, celalalt fiind amplasat la Lugoj. Mai multe detalii despre stingerea incendiilor la masinile electrice puteti gasi AICI.

Exit mobile version