Opinia Timisoarei

Interventie de urgenta in parcurile care au ingrozit mamicile din Timisoara

TIMISOARA. La numai o ora dupa ce opiniatimisoarei.ro prezenta situatia a doua locuri de joaca din doua parcuri timisorene, care erau un real pericol pentru copii, intrucat erau pline de pietre, angajatii Directiei de Mediu din Primaria Timisoara s-au mobilizat la fata locului.

CITESTE SI: Isi sparg copiii capetele! Locurile de joaca ce au ingrozit mamicile din Timisoara 

E inadmisibil. Se va remedia situatia cat mai grabnic. Noi nu am dat comanda sa se puna asa ceva, n-am receptionat asa ceva. Trebuie rezolvata. Acum vom trimite oamenii in zona, maine e rezolvata„, spuneau pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Directiei de Mediu din Primaria Timisoara, dupa ce au vazut articolul publicat de site-ul nostru.

Echipele Directiei de Mediu au adunat pietrele de mari dimensiuni din locurile de joaca de la Parcul Uzinei si Parcul de pe strada Viorelelor, le-au pus in saci de plastic si le-au indepartat. In locul acestora a fost amplasat un pietris mai fin in zona jucariilor, pentru ca cei mici sa nu se raneasca.

Opiniatimisoarei.ro a fost sesizata de mai multe mamici care merg cu cei mici la locurile de joaca din zona Modern, din cauza ca in respectivele spatii se gasesc pietre de mari dimensiuni in jurul jucariilor, iar copiii lor erau in pericol.

Exit mobile version