Opinia Timisoarei

Interventie a jandarmilor la o casa de schimb din Timisoara. De la ce a plecat scandalul?

TIMISOARA. Alarma s-a dat in jurul pranzului si un echipaj de jandarmi a fost chemat de urgenta sa aplaneze un conflict care putea sa degenereze.

CITESTE Si: Unul dintre simbolurile Banatului, renovat cu multa truda, colonada din Buzias a fost VANDALIZATA!

Echipajul de jandarmi a fost chemat in Calea Aradului, la o casa de schimb valutar, unde un barbat si doua femei s-au luat la cearta. Motivul scandalului a fost o bancnota de 500 de euro.
Cele doua femei au incercat sa schimbe bancnota in lei, insa poprietarul casei de schimb a refuzat sa faca acest lucru pe motiv ca respectiva bancnota putea fi una falsa.

Femeile s-au enervat deoarece, din spusele lor, ar fi achizitionat acea hartie de 500 de euro de la aceeasi casa de schimb, in urma cu cateva zile.

CITESTE SI: INCONSTIENTA! Incredibil ce varsta avea soferul care a produs accidentul mortal din Bocsa! Tanarul a fost dus de urgenta la spital la Timisoara 

Jandarmii au intervenit si i-au linistit pe cei trei timisoreni galagiosi si au intocmit actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, existand suspiciunea de savarasire a infractiunii de punere in circulatie de valori falsificate. Acum proprietarul casei de schimb va trebui sa raspunda si la intrebarile politistilor.

Exit mobile version