Opinia Timisoarei

Intersectia Michelangelo: e gata, dar mai e de lucru. De ce s-a amanat deschiderea traficului si cand se va putea circula peste pod

Primarul Nicolae Robu dadea ca  aproape sigura redeschiderea circulatiei prin intersectia Michelangelo, chiar in acest weekend. Minunea nu s-a intamplat inca, iar soferii care pierd ore bune in ambuteiajele din oras mai trebuie sa astepte.



Primarul spune ca sambata ar fi fost posibila deschiderea circulatiei prin intersectia de la Michelangelo, pentru ca toate lucrarile de anvergura de acolo sunt finalizate. Printre ele schimbarea schimbarea conductelor din subteran, ranforsarea podului si construirea structurii de rezistenta a pasajului de sub intersectie.

Totusi, traficul nu este reluat peste pod, pentru ca “Pe pod, inca nu sunt montati parapetii, gurile de canalizare nu sunt aliniate la nivelul asfaltului, peste cateva zile trebuie sa se toarne stratul de asfalt de uzura. Consider ca aceasta este pozitia responsabila, detasata de tot ce se intampla pe scena politica -alegeri, etc.- si de orice altceva strain de interesele bunului mers al acestui greu proiect, cel mai important pe care l-a avut Timisoara vreodata, respectiv pe care il are.” conform unui comunicat semnat de primarul Nicolae Robu.

Totodata, el ii asigura pe timisoreni ca greul a trecut si ca, in doar cateva zile, “zona Michelangelo va fi functionala din nou pe axa Sud-Nord, de data aceasta pe varianta finala, implementata pana la nivel de detaliu.”, potrivit aceluiasi comunicat.

Citeste si: Se deschide traficul pe Michelangelo sambata, aproape sigur, anunta primarul Timisoarei Nicolae Robu

Robu si teoria conspiratiei in deschiderea circulatiei la Michelangelo: Merit fericirea de a fi primul care trece peste pasaj la volanul masinii

Se deschide circulatia peste pasajul subteran Michelangelo. Fara Nicolae Robu in Timisoara nu se poate insa

Exit mobile version