Opinia Timisoarei

Intersectia din Timisoara pe galben intermitent care da batai de cap soferilor. Inca un accident. Foto

TIMISOARA. Accident, sambata dimineata, intre doua masini intr-o intersectie din Timisoara, aflata printre cele pentru care administratia a decis ca e mai util ca semafoarele sa ramana pe galben intermitent.

CITESTE SI: Olandez gasit mort intr-o camera de hotel din Timisoara 

Un sofer circula pe strada Preyer, dinspre zona Dambovita catre strada Iuliu Maniu. La intersectia cu Mangalia, conducatorul auto si-a continuat drumul, dat fiind faptul ca semafoarele din zona functionau pe galben intermitent si avea prioritate. In acel moment insa masina acestuia a fost izbita de un alt autoturism, care venea pe strada Mangalia.

Masina izbita a fost intoarsa pe liniile de tramvai.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit in urma impactului, insa ambele masini au fost avariate.

De multa vreme aceste semafoare au fost puse pe galben intermitent si creeaza probleme. Au mai fost accidente in aceasta intersectie. Ambele semafoare, si cel de dimensiuni mari si cel mai mic erau pe intermitent, trecerea de pietoni e vopsita in rosu cu alb si exista si indicatorul STOP foarte vizibil, insa, cel mai probabil galbenul intermitent ii deruteaza pe multi conducatori auto„, transmite unul dintre cei doi soferi implicati in accident, cititor opiniatimisoarei.ro, care trage un semnal de alarma in privinta felului in care s-a decis dirijarea traficului in aceasta intersectie si care ne-a trimis imaginile, pentru care ii multumim.

Exit mobile version