Opinia Timisoarei

Intersectia care da batai de cap unora dintre soferii din Timisoara. Disputa pe regulile de circulatie. Cine are dreptate? Video

TIMISOARA. O situatie in trafic, filmata de un sofer, si postata pe Facebook, naste vii reactii pe reteaua de socializare.
Este vorba despre felul in care unii conducatori auto, mai mult sau mai putin atenti la indicatoare si marcaje rutiere, circula prin intersectia Jiul cu Splaiul N. Titulescu din Timisoara.

Oare cum e? Poate au mai multi de invatat din intersectia aceasta. Eu zic ca acel cedeaza e pentru intersectia cu cei care fac stanga dinspre Jiul, iar duba galbena trebuie sa cedeze celui albastru pentru ca schimba banda (a lui se ingusteaza sau e banda de accelerare)„, a notat cel care a postat imaginile.

O multime de soferi au comentat situatia in fel si chip, subliniind potentiale greseli ale protagonistilor.

Din ce vad eu,si poate gresesc dar e parerea mea…cel cu albastra are cedeaza pentru cei ce vin de pe drumul de unde vine duba,si vireaza stanga,care probabil e drum cu prioritate…cel cu duba trebuia sa isi pastreze banda,cel putin pana trece de trecerea de pietoni,apoi sa cedeze la randul lui trecerea pentru a intra in banda, pentru ca a lui se termina„, a comentat unul dintre utilizatorii paginii.

Cel cu duba nu trebuia să schimbe banda pe trecerea de pietoni„, atrage atentia un altul.

Cedează înseamnă la toți, nu selectiv dar poate el vrea sa cedeze celor ce vin de pe Bega:))))„, a scris un alt conducator auto mai mucalit.

In fata dubei e banda de accelerare. Care e rostul ei?
Sa raspunda cei care dau dreptate dubei galbene!„, indeamna cel care a postat imaginile.

Sa puna aia semn adițional langa cedeaza, ca va bate prioritatea pe multi grav. De aia se intampla atatea accidente, ca fiecare aveti propriile reguli 🤣„, a concluzionat un sofer.

Exit mobile version