Opinia Timisoarei

Interlop faimos ridicat de Politie. Ar fi fost drogat cand a ucis o femeie intr-un accident langa Timisoara

TIMISOARA. Cunoscutul interlop Lucian Boncu, care a fost implicat intr-un grav accident de circulatie la mijlocul lunii februarie, langa Timisoara, a fost ridicat de politisti vineri la orele pranzului.

Oamenii legii il suspecteaza ca ar fi fost drogat in momentul producerii accidentului.

In 17 februarie, aflat la volanul masinii sale, Boncu a dat cu spatele si nu a observat o batrana de 70 de ani care tocmai trecea prin spatele autoturismului si a izbit-o.

Lovitura nu a fost puternica, insa batrana s-a dezechilibrat si s-a prabusit pe asfalt, unde a dat cu capul de o bordura.

Lucian Boncu a sunat imediat la 112 sa ceara ajutor, iar un echipaj al ambulantei a intervenit de urgenta. Medicii au facut manevre de resuscitare, apoi au transportat-o la Spitalul Judetean Timisoara, in stare grava, unde ulterior a murit.

Lucian Boncu a mers si el impreuna cu politistii pentru a-i fi recoltate probe de sange. Acestea au aratat ca nu bause inainte de a se urca la volan.

Vineri, insa au venit rezultatele probelor toxicologice, potrivit carora, Boncu ar fi consumat cocaina. Lucian Boncu a spus in fata anchetatorilor insa ca nu a luat stupefiante.

Lucian Boncu a devenit cunoscut dupa ce a fost implicat in mai multe scandaluri si dosare, inclusiv de trafic de droguri. In cele din urma a fost condamnat intr-un caz de amenintare si a primit anul trecut o pedeapsa de 3 luni de inchisoare cu suspendare, fiind sub supraveghere.

UPDATE: Interlopul timisorean Lucian Boncu isi va petrece urmatoarele 24 de ore in spatele gratiilor. El a fost retinut pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta unor substante psihoactive.

Exit mobile version