Opinia Timisoarei

Interlop faimos din Timisoara, implicat intr-un grav accident rutier

TIMISOARA. Accident de circulatie pe o strada din Giroc, duminica dupa-amiaza. Cunoscutul interlop Lucian Boncu a lovit cu masina o femeie chiar pe strada din fata casei sale.

CITESTE SI: Alerta in Timis. Purcei morti gasiti pe camp. Se confirma al treilea focar de pesta 

Aflat la volanul masinii sale, Boncu a dat cu spatele si nu a observat o batrana de 70 de ani care tocmai trecea prin spatele autoturismului si a izbit-o.

Lovitura nu a fost puternica, insa batrana s-a dezechilibrat si s-a prabusit pe asfalt, unde a dat cu capul de o bordura.

Lucian Boncu a sunat imediat la 112 sa ceara ajutor, iar un echipaj al ambulantei a intervenit de urgenta. Medicii au facut manevre de resuscitare, apoi au transportat-o la Spitalul Judetean Timisoara, in stare grava.

Lucian Boncu a mers si el impreuna cu politistii pentru a-i fi recoltate probe de sange. Acestea au aratat ca nu bause inainte de a se urca la volan.

CITESTE SI: Bataie de joc la adresa a mii de soferi. Largirea la 4 benzi a drumului Timisoara – Mosnita blocata din nou 

 

Lucian Boncu a devenit cunoscut dupa ce a fost implicat in mai multe scandaluri si dosare, inclusiv de trafic de droguri. In cele din urma a fost condamnat intr-un caz de amenintare si a primit anul trecut o pedeapsa de 3 luni de inchisoare cu suspendare, fiind sub supraveghere.

Exit mobile version