Opinia Timisoarei

Inter Conecter aduce traditiile si inovatiile europene din industria ciocolatei in Romania

Compania timișoreană Inter Conecter, cu peste 18 ani de experiență în importul și distribuția de produse alimentare și peste 30 de branduri de top în portofoliu, este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața dulciurilor premium din România.

2019 a adus pentru Inter Conecter mai multe premiere, cum ar fi lansarea unor branduri noi pe piața din Romănia, dar a însemnat și continuarea unei serii de evenimente, începută acum câțiva ani, prin care compania a promovat  ultimele trenduri și inovații în materie de dulciuri premium.

Produse noi în 2019

Astfel, în acest an, Inter Conecter a readus în România ciocolata Cipiripi, un brand cu o tradiție de peste 27 de ani, născut în fosta Yugoslavie la începutul anilor 80, crescut și dezvoltat de gigantul elvețian Nestlé dar a lansat și Americana Finezza Kids, batoane de ciocolată pentru copii, ambalate individual, ce completează gama de produse din ciocolată Americana, unul dintre brandurile proprii ale companiei timișorene din care fac parte tabletele de ciocolată, Schoko Banana, Rum Kokos sau drajeurile de ciocolată cu arahide, cafea, portocale și stafide.

Evenimente 2019

Continuând tradiția, Inter Conecter și-a dorit și în acest an să le prezinte tuturor clienţilor, partenerilor şi potenţialilor clienţi portofoliul deosebit de ciocolată și dulciuri, ce conține branduri ale unor producători mondiali de prestigiu.

Astfel, în cadrul evenimentului Ziua Ciocolatei Premium din acest an, un eveniment B2B de prezentare și degustare organizat de Inter Conecter si dedicat companiilor de retail, magazinelor specializate si distribuitorilor FMCG, s-au prezentat ultimele trenduri și inovații în materie de dulciuri premium, s-a discutat deschis despre proiecte viitoare, posibilități de creștere și s-au împărtășit idei și cunoștințe.

Proiecte pentru 2020

Feedback-ul pozitiv și deschiderea pe piața românească fac ca evenimentele specializate gen Ziua Ciocolatei Premium să continue, astfel că Inter Conecter se pregătește deja pentru Ziua Ciocolatei 2020. Consumatorii români au gusturi din ce în ce mi rafinate, astfel că noutățile și produsele de top au devenit o prioritate pentru portofoliul companiei.

În acest sens, o noutate în gama de produse Inter Conecter o reprezintă înghețata, compania din Timișoara fiind reprezentantul în România al producătorilor: Almondy – Suedia, Healthy Planet – înghețată BIO Germania și Baileys – Germania.

Inter Conecter

În portofoliul de producători al companiei Inter Conecter, pe care îi reprezintă în exclusivitate pe piața din România, se numără cunoscutele branduri: Hamlet – Belgia, Villars – Elveția, Kambly – Elveția, Reber – Germania, Pralibel – Belgia, Heindl – Austria, Klingele – Belgia, Goldkenn – Elveția, Abtey – Franţa, Farmer`s Snack – Germania, ICKX Chocolaterie – Belgia, Les Chevaliers – Olanda, Heidel- Germania și alții.

Portofoliul de produse Inter Conecter mai conține și brandul Americana, un brand aparținând companiei timișorene, readus în România de companie în 2015, cu ciocolată, napolitane, batoane, biscuiti, drajeuri.

Inter Conecter este un furnizor important pentru toate lanţurile de supermarketuri, hypermarketuri, benzinării şi farmacii, magazine de specialitate, cofetării şi patiserii.

 

Exit mobile version