Opinia Timisoarei

Intarire pentru Ripensia Timisoara inainte de ultimele partide amicale

TIMISOARA. Ripensia joaca vineri penultimul joc amical inainte de reluarea campionatului, contra divizionarei C Fortuna Becicherecu Mic, recent promovata in sistemul divizionar din Romania, iar sambata dimineata, trupa in rosu si galben va evolua amical cu ASU Politehnica, o colega de esalon.

Aceste jocuri vor fi abordare oficial cu un nou fotbalist in lotul echipei banatene. Caius Lungu, jucator de 30 de ani care s-a pregatit in aceasta vara cu echipa, a semnat un contract valabil pentru urmatoarele doua sezoane.

Jucatorul poate evolua atat pe banda dreapta, cat si pe cea stanga a terenului si a mai evoluat in cariera sa la formatii precum Auto Timisoara, Alto Gradimento Albina, Fortuna Covaci, Vointa Sibiu (echipa pentru care a jucat in prima liga, sub comanda lui Alexandru Pelici) si Ramnicu Vâlcea. In ultimii ani, a evoluat pentru gruparea italiana din ligile inferioare ACD Colorno.

Altfel, fanii ros-galbenilor isi pot achizitiona cardurile de suporter. Abonamentul, valabil pentru toate partidele pe care Ripensia UVT le va disputa pe teren propriu in sezonul 2019-2020, costa 200 de lei. El poate fi cumparat de la Cafeneaua Ripensia, de pe strada Alba Iulia numarul 1 (orar zilnic 10.00-24.00).

Pentru meciurile editiei urmatoare de campionat, copiii (sub 18 ani) vor beneficia de intrare liberă. Un bilet va costa 15 lei.

Exit mobile version