Opinia Timisoarei

Inselatorie la Targul de Craciun de la Timisoara. Ce s-a intamplat

TIMISOARA. Tipete disperate in plin centrul Timisoarei, in zona casutelor din cadrul Targului de Craciun.

CITESTE SI: Operatiune ca-n filme pentru prinderea unor hoti de buzunare in Banat 

Totul a inceput cand o pensionara care a vizitat tarabele a pus ochii pe un lantisor de argint la una dintre casutele din centrul orasului. Femeia i-a cerut vanzatoarei sa vada podoaba mai de aproape, si s-a decis sa o cumpere. I-a dat vanzatoarei 200 de lei, a primit lantisorul si restul de 100 de lei.

Batrana a mai aruncat o privire asupra lantisorului, s-a razgandit si i-a spus comerciantei ca nu mai vrea sa cumpere podoaba. A returnat lantisorul, a primit cei 200 de lei, insa nu a mai vrut sa ii dea vanzatoarei si bancnota de 100 de care o primise. Iar in urmatoarea clipa s-a intors si a rupt-o la fuga.

CITESTE SI: Lovitura la o casa de pariuri din Banat. Cu cati bani au disparut hotii 

Femeia care avea in grija magazinul de bijuterii a inceput sa strige dupa ajutor, iar o patrula a Politie Locale, care era in apropiere, a retinut-o pe pensionara fugara.

Cand au luat-o la intrebari, agentii au descoperit ca femeia este din judetul Suceava si ca era insotita si de o pustoaica de numai 13 ani.

Pensionara a fost predata politistilor de la Sectia 1 si urmeaza sa fie cercetata pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Exit mobile version