Opinia Timisoarei

Inscrieri in program gratuit de slabire pentru persoanele care sufera de obezitate, la Timisoara

Timișorenii cu surplus de kilograme se pot înscrie de astăzi într-un program gratuit de slăbire sănătoasă care include 40 de antrenamente personale cu unii dintre cei mai apreciați instructori fitness din oraș, consiliere nutrițională și suport psihologic. Înscrierile se pot face online, singura condiție fiind ca aplicantul să aibă IMC-ul (Indicele de Masă Corporală) cel puțin 30, adică să se încadreze la obezitate de grad 1. Vor fi selectate persoane motivate care își asumă cel puțin 3 antrenamente pe săptămână, care acceptă ajustarea porțiilor de mâncare și sunt dispuse să renunțe la alimentele nesănătoase.

Programul #FindYourGreatness este oferit de Smartfit, cel mai mare operator fitness din vestul țării și va include 20 de participanți care timp de trei luni vor învăța cum să piardă kilograme și centimetri câștigând în schimb încredere de sine și sănătate.

 Acest program este deopotrivă o provocare pentru echipa Smartfit și o contribuție pentru comunitatea timișoreană. Am văzut de prea multe ori cum sunt judecați oamenii cu probleme de greutate dar nimeni nu îi ajută concret. Noi vom demonstra că se poate realiza o schimbare în stilul de viață indiferent de cât de mare e numărul de kilograme în plus, că nu e în regulă să trăiești cu dureri de spate, cu picioare umflate și cu o inimă slăbită. Am văzut în pandemie faptul că persoanele cu obezitate au constituit o categorie de vulnerabilitate, în sine. Demersul nostru este despre promovarea sănătății prin sport și alimentație echilibrată, frumusețea unui corp îngrijit fiind un bonus, nu un obiectiv” au spus reprezentanții Smartfit.

Persoanele cu probleme de greutate se pot înscrie începând de azi, timp de o săptămână, rezultatele selecției urmând a fi anunțate în data de 17 iulie. Descrierea programului, formularul de înscriere și mărturii ale participanților din ediția 2019 a programului pot fi accesate la https://www.smartfitstudio.ro/articol-find-your-greatness.

Exit mobile version