Opinia Timisoarei

Inotam in mediocritate: Albania – Romania 1-1! Nationala de fotbal a Romaniei priveste inca un turneu final la televizor

Campanie dezastruoasa de calificare pentru Romania. Inceputa cu un selectioner si terminata cu altul, campania tocmai incheiata ne-a frant aripile inca de la debut. Am incheiat in genunchi in fata unei echipe cotata mult sub noi!

2-2 cu Belarus si 1-1 cu Albania pe final de campanie. Daca n-ar fi fost Luxemburg, preliminariile care s-au incheiat ieri ar fi fost mai mult decat o inmormantare.

Incheiem povestea actualelor preliminarii la fel de cenusiu precum le-am inceput. Si startul si finalul au fost pentru Albania prilejuri de a ne arata cat de mult ne-am afundat in mediocritate.

Albanezii ne-au compus aseara un dureros requiem, intr-un meci pe care l-am inceput buimac, incercand sa atacam, in timp ce eficienta a fost a gazdelor. Dupa un sfert de ora, Albania a inceput sa nasca ocazii. A inscris cu Tamas si Goian in centrul apararii: Salihi cu capul, dupa un corner executat de dinamovistul Bakaj. Acelasi Salihi a mai avut o ocazie mare dupa un sut al lui Bogdani, respins in fata de timoratul Lung junior. A fost 1-0 la pauza.

Norocul nostru a fost un fost polist: Luchin

Ai nostri ies ceva mai vii de la vestiare, insa n-au dinti sa muste din Albania, in timp ce Roshi continua sa-l chinuie pe Latovlevici in flancul nostru stang. Gasim tarziu o egalare care ne repara doar aproximativ imaginea. A fost un corner, o deviere a lui Cocis pentru stalpul celalalt, langa care a aparut Luchin pentru prima sa reusita la nationala.

Meciul se intrerupe apoi pentru ca putinii suporteri ai albanezilor arunca fumigene pe teren. 1-1 cu Albania, ca la Piatra Neamt si deja ne e teama si de Estonia. Olanda, Turcia si Ungaria par prea greu de trecut pentru Mondialul din 2014.

Exit mobile version