Opinia Timisoarei

INNA va dona Centrului Medical Buzias cei 15.000 de euro pe care ii va primi pentru concertul de la Timisoara

TIMISOARA. Cantareata INNA a anuntat ca va dona intreg onorariul perceput pentru sustinerea unui concert, la Timisoara, de Zilele Orasului, Centrului Medical de la Buzias al carui acoperis a fost mistuit de flacari.

INNA a decis ca toti banii pe care ii va primi ca onorariu de la Primaria Timisoara, anume suma de 15.000 de euro, sa ii doneze Centrului Medical Buzias, scrie evz.ro.

Imi face placere sa cant pentru fanii mei din Romania, de aceea, am fost incantata atunci cand am aflat de propunerea de a concerta la Timisoara. Ma bucur ca pot sa fiu de ajutor, donand onorariul acolo unde este mare nevoie de acesti bani: Centrul Medical Buzias”,  a declarat artista.

Informatia a fost confirmata de viceprimarul Timisoarei, Dan Diaconu.

Am discutat cu cei care o reprezinta pe INNA si este reala afirmatia ei. Banii pe care ii va primi de la noi ii va dona Centrului Medical Buzias”, a declarat Dan Diaconu pentru www.opiniatimisoarei.ro

Prezenta INNEI la Timisoara, de zilele orasului, a starnit un val de revolta pe retelele de socializare. Timisorenii au lansat pe Facebook un protest impotriva concertului artistei care urma sa fie platita cu suma 15.000 de euro –  250 de euro pe minut. Ceea ce primarul orasului considera a fi un pret bun, a parut o suma exorbitanta pentru concitadinii sai. Ulterior, viceprimarul orasului, Dan Diaconu, a raspuns tinerilor pe Facebook si a subliniat ca, pe viitor, va tine cont mai mult de parerile lor.

INNA va fi prezenta la Timisoara pe data de 5 august.

CITESTE SI: Cea mai in voga artista din Romania, Inna, va concerta la Zilele Timisoarei? Vezi cati bani va primi pentru spectacolul din 3 August!

CITESTE SI: Timisorenii se unesc pe Facebook intr-o petitie online: Timisoara spune NU concertului INNA pentru suma de 20.000 de euro!

CITESTE SI: S-a semnat contractul! INNA va canta la Timisoara la Ziua Orasului pentru 15.000 de euro, a anuntat primarul

CITESTE SI: Scandalul cu INNA are rezultate: Viceprimarul Dan Diaconu va face sondaje pe Facebook pentru formatiile care vor fi aduse sa concerteze in Timisoara

Exit mobile version