Opinia Timisoarei

Inmormantare tiganeasca la Timisoara, cu fast, a cumnatului lui Trifu Schrottu, barbatul transat de doi studenti la Medicina in urma cu cativa ani. FOTO

TIMISOARA. Jale mare intr-o familie instarita de romi din Timisoara. Proprietarul unui palat din zona Garii de Est a plecat in lumea dreptilor si este plans acum de neamuri si prieteni. Va fi condus pe ultimul drum in cimitirul din Calea Lipovei.

Barbatul decedat este Ionel Constantin, cumnat cu Trifu Schrottu, cel care a fost ucis si transat de doi studenti intr-un camin al Medicinei din Timisoara, in anul 2009.

Ionel Constantin avea 57 de ani si locuia mai mult in Germania. Venise in urma cu putin timp intr-un concediu de o luna la Timisoara, iar acum cateva zile se intorsese in Germania unde a suferit un infarct. Barbatul a fost adus in Romania intr-un sicriu aurit si depus la palatul sau. Aici s-au adunat inca de noaptea trecuta rude, atat din tara, cat mai ales de peste hotare.
2 camioane cu coroane de flori uriase au venit in fata casei impozante de pe strada Lorena, iar odata incheiat priveghiul, Ionel Constantin va fi condus spre locul de veci, insotit de muzica de fanfara.

Politistii se vor asigura ca in drumul catre cimitirul din Lipovei, cortegiul nu va ingreuna circulatia.

Exit mobile version