Opinia Timisoarei

Inghesuiala la frontiera de vest. Mii de romani lasati sa tranziteze Ungaria in convoi, in vama la triajul epidemiologic. Foto si video

Trafic ingreunat la granita, in vestul tarii, unde mii de romani care ramasesera blocati la frontiera dintre Austria si Ungaria, dupa ce guvernul de la Budapesta a decis inchiderea granitelor, au ajuns acasa.

CITESTE SI: Timisoara trebuie protejata. Nicolae Robu, mesaj pentru romanii care se intorc: Fratilor, plecati repede acasa! Video 

Dupa ce ministrul de Externe Roman si cel ungar au convenit marti ca tara vecina sa aprobe tranzitarea valului de romani, acestia au fost escortati si au ajuns, in convoi, la Nadlac 2.

Este vorba de cateva mii de oameni care au inceput sa ajunga la granita inca din jurul orei 1.00. Cu totii trec acum prin procedura triajului epidemiologic, unii vor ajunge in carantina, altii in izolare la domiciliu. Cei mai multi vin din Italia si Franta.

Autoritatile s-au pregatit pentru acest val. Au fost deschise 10 benzi de control, iar timpul mediu de asteptare este de aproximativ 3 ore, transmit reprezentantii Politiei de Frontiera, intrucat fiecare om trebuie sa completeze formularul si sa raspunda la mai multe intrebari pe care le pun politistii si reprezentantii Directiei de Sanatate Publica.

Vezi mai jos harta in timp real a raspandirii coronavirusului in toata Romania, realizata de opiniatimisoarei.ro! DA CLICK si poti consulta numarul de infectati, de oameni aflati in izolare sau in carantina din fiecare judet!
Datele se actualizeaza odata cu raportarile Grupului de Comunicare Strategica.

Exit mobile version