Opinia Timisoarei

Ingerii Galbeni au pus ‘gheara’ pe o masina a Politiei Locale Timisoara. FOTO!

TIMISOARA. Masina a Politiei Locale blocata la Timisoara. Agentii de ordine publica s-au trezit cu „gheara” pe roata autoturismului, miercuri dupa-amiaza, in timp ce, spun reprezentantii Politiei Locale, se aflau in misiune.

Oamenii legii parcasera masina pe Calea Aradului, intr-o parcare privata. Cei de la firma Ingerii Galbeni, care ar administra parcarea, au blocat imediat roata, fara sa tina cont ca este vorba despre masina Politiei Locale. Mai mult, nici nu i-a interesat sa afle daca agentii se afla in misiune sau nu.

Dupa cateva discutii, angajatii firmei Ingerii Galbeni au deblocat pana la urma roata, mai ales ca s-au ales cu o amenda de 3.000 de lei de la Politia Locala. Motivul? Obstructionare!

„Masina noastra se afla in misiune. A fost o simpla neintelegere, a fost deblocata imediat, iar cei care au blocat-o au fost sanctionati conform Legii 61/1991, cu o amenda de 3.000 de lei pentru obstructionarea organelor de mentinere a ordinii publice in exercitarea atributiilor de serviciu”, ne-au declarat reprezentantii Politiei Locale.

Foto: Facebook/ Bachus Bks

Exit mobile version